Cartofi cu afumatura

de pana_luminita in Porc, 23 Noi 2009 | 4929 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 kg de cartofi; 300 gr costita; 50 gr unt; 1 cana de lapte; 5 catei de usturoi; sare, piper; mozzarella; faina; ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu afumatura:

Fierbeti cartofii in coaja , scurgeti-i apoi de apa si curatai-i cand s-au racit . Cartofii sunt taiatii  in felii subtiri. Vasul este frecat cu usturoi si unt . Se aseaza in tava un strat de felii de cartofi si peste ele se pune felii de costita care au fost prajite in prealabil si adaugam feliile de mozzarella , cartofi , costita (pana terminam ingredientele). Faina se rumeneste in ulei si se stinge cu lapte si se condimenteaza cu sare si piper , ranatasul  se toarna peste cartofi , se baga la cuptor pentru 30 min (pana se rumeneste)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

23.11.2009, 22:21

mmmm...ce bunatate

liana_geicu 1

24.11.2009, 01:09

mi s-a facut o foame, arata bine, cred ca o sa fac si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceapa umpluta, la cuptor