Cartofi copti, umpluti cu braza galbena

de sorin in Mancaruri de post, 19 Dec 2009 | 7525 vizualizari

Cartofi copti, umpluti cu braza galbena

 

Na, c-am dezvaluit in titlu aproape toata reteta. Este printre lucrurile alea super-simple, de care, cand te izbesti, iti spui "cum de nu m-am gandit pana acum?!". Este ideala pentru serile lungi de iarna, la gura sobei (unde-s fericitii care au asa ceva)

 

INGREDIENTE

  • cartofi frumosi, mijlocii/mari
  • branza galbena rasa, din care aveti - cascaval, Emental, Gruyere
  • piper negru, preferabil proaspat macinat
  • folie de staniol
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti, umpluti cu braza galbena:

Cartofii se taie in jumatati. Cu grija, cu o lingurita (exista si un instrument special, habar n-am cum se numeste) se scoate cam jumatate din miezul cartofului. In locul miezului scos se pune branza galbena rasa, si, dupa gust, un strop de piper. Se inveleste fiecare cartof in folie de aluminium si se pun in cuptorul bine incins, pentru cam o ora.

Pofta mare!!!!

TIPS-URI

1

E prea simpla si prea buna ca sa mai aibe si tipsuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti, umpluti cu braza galbena" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi noi si mazare