Tocanita de ciuperci

de Dana_Retetegg in Mancaruri de post, 22 Noi 2011 | 9605 vizualizari

 

E ideala in post alaturi de mamaliguta si ceva muraturi, dar e foarte buna si alaturi de niste ficatei (in cazul in care nu tinem post).

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe,
  • 850 gr ciuperci,
  • 3 linguri sos de rosii,
  • 2 linguri faina,
  • boabe de piper,
  • foi de dafin,
  • putina boia dulce,
  • busuioc,
  • cimbru,
  • patrunjel verde,
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Am tocat ceapa si am calit-o in putin ulei. Cand s-a rumenit am adaugat 2 pahare cu apa, condimentele si am acoperit cu un capac.

Dupa aproximativ 5 minute am adaugat ciupercile taiate si am acoperit din nou cu capac.

Cand ciupercile erau aproape gata am adaugat sosul de rosii.

La final am legat compozitia cu faina dizolvata in putina apa si am adaugat verdeata tocata.

Am servit fierbinte cu mamaliguta!

TIPS-URI

1

optional mai putem pune ardei, morcov, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de cartofi - de post