Cartofi copți cu brânză de burduf și chives

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2014 | 4023 vizualizari

 

Recunosc că nu-i o rețetă deosebită, ci doar o rețetă simplă și gustoasă la îndemâna oricui;) Spor! :-*

 

INGREDIENTE

  • cartofi roșii de Covasna 8 bucăți,
  • ulei de măsline,
  • brânză de burduf,
  • chives, adică ceapă verde "subțirică" la ghiveci, de la Domn Poștaș:D.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copți cu brânză de burduf și chives:

Cartofii se spală, apoi se pun la copt în cuptorul preîncins, cca. 20 de minute la 250 grade. După ce trec testul scobitorii, adică scobitoarea intră ușor în cartof, fără nici un fel de piedică, :D, se scot, atenție folosiți mănuși:D, se taie în două, se stropesc cu puțin ulei de măsline, se presară brânza de burduf, ceapa tocată mărunt, apoi se mai dau la cuptor, 2-3  minute, cât să se topească brânzica ;)  

Spor și poftă bună! :-*

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copți cu brânză de burduf și chives" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi copti si sparanghel cu usturoi