Cartofi aromati cu cascaval

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2013 | 6482 vizualizari

 

Simplu, rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • 100 g cascaval delaco
  • cateva fire de marar proaspat
  • condimente cat mai multe :) se vor pierde la prajit: sare, ardei iute pudra, oregano, busuioc si rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi aromati cu cascaval:

Cartofii taiati cuburi ii punem la prajit intr-o tigaie acoperita. Ii condimentam bine si pana nu se rumenesc suficient nu mai amestecam in ei. Ideea este aceea de a obtine cartofi crocanti la exterior si moi in interior.

Ridicam capacul, presaram mararul tocat si ii scoatem pe un platou. Adaugam cascavalul si ii servim calzi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi aromati cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare