Un preparat tare tare gustos....si foarte satios!
Carnea se toaca impreuna cu ciupercile, ceapa si usturoiul.
Cartofii se curata si se fierb intregi pentru 15 minute. Se scot, se lasa la racit si se scobesc pe interior.
Intr-o cratita se incinge uleiul si se adauga carnea, se lasa pana se albeste la foc mic si se amesteca din cand in cand. Punem apa cat sa acopere si lasam sa fiarba in jur de 20-25 de minute (eu am preparat la Zepter). Luam capacul punem pasta de ardeii, pasta de tomate, condimentele, sarea si piperul. Amestecam un sfert din cantitatea de smantana cu un ou, cu zeama de carne scursa din cratita si turnam peste carne. Mai dam cateva clocote, oprim focul si lasam la racit.
Umplem cartofii cu compozitia. Mie mi-a mai ramas compozitie si am pus-o in tava langa cartofi, facand si un sos cu pasta de tomate( apa si pasta de rosii). Voi puteti sa mai fierbeti doi cartofi daca doriti si sa-i umpleti cu ea.
Fiecare cartof se pune in tava. Deasupra presaram parmezan. Dam cartofii la cuptor pentru 30 de minute.
Scoatem tava si turnam deasupra ouale amestecate cu smantana si mai dam pentru 10 minute la cuptor. In ultimile zece minute am mai pus si cascavalul ras deasupra si am mai presarat parmezan.
Serviti cu smantana deasupra daca doriti.