Carne in sos cu legume

de roxanamiti in Porc, 21 Ian 2011 | 4444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne de porc,
  • 2 cepe maricele ( eu am pus una rosie si una alba),
  • 4 linguri de bulion,
  • un paharel de vin alb,
  • 5 buchetele de conopida,
  • 6 varze de Bruxelles,
  • 5 buchetele de brocoli,
  • 10 pastai verzi,
  • 2 cartofi mari,
  • ulei,
  • sare,
  • piper,
  • foi dafin
  • condimente pt. carne
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne in sos cu legume:

  •  * punem carnea spalata intr o oala si acoperim cu apa,
  •  * cand incepe sa fiarba luam spuma si apoi acoperim cu un capac si lasam la foc mic sa fiarba o ora,
  •  * dupa o ora de fierbere tocam ceapa marunt si o punem peste carne,impreuna cu 2 linguri de ulei,
  •  * dupa o jumate de ora adaugam foile de dafin si lasam sa dea cateva clocote fara capac, asa sacade apa si se caleste un pic,
  •  *cand s a calit un pic dam focul la maxim si adaugam paharelul de vin, asa   se evaporeaza alcoolul,
  •  * dupa cateva clocote adaugam bulionul, sare ,piperul, condimentele care doriti si lasam la foc mic sa fiarba timp de 20 de minute,
  •  * intre timp sa curata cartofii, se taie( la preferinta fiecaruia) si se pun la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute,
  •  *legumele si ele la punem la fiert in apa cu sare timp de 15 minute,
  •  * si asa se termina tot de facut si la timp, urmeaza doar sa ne asezam la masa,
  •  * eu am pus un pic de ulei si piper deasupra la cartofi si legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne in sos cu legume" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu ciuperci in sos de mustar