Carne de porc cu usturoi

de Angelina_Elena in Porc, 18 Aug 2013 | 6189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati carne macra de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceasca apa
  • 1 ceasca suc de rosii
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu usturoi:

Punem uleiul la incins intr-o cratita de tuci, apoi punem bucatile de carne si usturoiul tocat marunt.

Acoperim cratita cu un capac, si lasam carnea la inabusit, amestecand din cand in cand pentru a nu se prinde.

Dupa ce carnita s-a facut, adaugam peste ea boiaua de ardei, putina sare, piper, sucul de rosii si apa.

Punem din nou capacul peste oala, si lasam sa fiarba, pana scade putin sosul.

Pregatita in felul acesta, carnita este frageda.

Noi am servit-o cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura frageda de porc