Carne de curcan in sos la cuptor

de maslinutza in Curcan, 8 Iul 2012 | 8252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne curcan dezosata
  • 4 catei usturoi
  • 200 ml vin alb
  • 2 frunze dafin
  • piper,ulei,delikat,boia dulce
  • amidon de porumb
  • pasta de tomate concentrat
  • patrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de curcan in sos la cuptor:

Carnea spalata se pune la marinat cu 2 linguri de ulei,delikat,usturoi pisat,piper,boia dulce,vin alb,frunze de dafin.

Se varsa totul intr-o tava reyistenta la   cuptor.Se pune la 200 grade pana cand carnea e frageda.Se scurge sosul,se pune intr-o cratita la foc,se adauga si lingurita de amidon dizolvat in apa si pasta de rosii.Cand incepe sa se ingroase sosul se stinge si se presara patrunjelul.Tot sosul se toarna peste carnea rumenita sau se serveste aparte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de curcan in sos la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

09.07.2012, 08:32

Sim0na 1

09.07.2012, 20:58

Bine ai venit!
Delicios preparatul tau!

iry-gabriela 1

09.07.2012, 21:29

ce este de curcan place mult...vreau si eu o portie mai ai??????????

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalioane de curcan umplute cu sos cremos şi roşii coapte