Piept de curcan umplut

de Brindusa in Curcan, 18 Apr 2010 | 9189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1200 g piept de curcan
  • 200 g sunca afumata, taiata marunt
  • 200 g ciuperci, taiate marunt
  • 1 ceapa, taiata marunt
  • 2 cepe verzi taiate marunt
  • 1/2 legatura patrunjel, tocata marunt
  • 1 ou, batut usor
  • 2 linguri de pesmet
  • sare, piper dupa gust
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan umplut:

Taie pieptul transversal, ca sa devina mai subtire.  Pune o foaie de plastic deasupra si bate carnea usor, ca sa i se uniformizeze grosimea.

Prajeste sunca in 2 linguri ulei. Adauga ciupercile si prejeste-le. Adauga ceapa si caramelizeaz-o. Pune amestecul intr-un castron si adauga sare, piper , ceapa verde si patrunjelul. Adauga oul si pesmetul.Amesteca bine.

Pune amestecul pe mijlocul carnii si ruleaza. Leaga cu sfoara alimentara. Unge rulada cu putin ulei si freaca cu sare si piper. Pune intr-o tava, adauga tot uleiul si vinul si coace in cuptorul incalzit la 200 C pentru 1 ora.

Lasa sa se odihneasca 15 minute, dupa care taia felii. Serveste cu cartofi fierti si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan umplut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (9)

Sylvia 1

18.04.2010, 20:11

Excelent arata !!

Brindusa 1

18.04.2010, 20:32

Va multumesc fetelor, tocmai am mancat ce a mai ramas din rulada la cina. Si cu sosul ramas in tava. Vaai ce buna a fost

dicarmencitta1957 1

20.04.2010, 19:02

Arata de nota 10 cu felicitari.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan