Se taie carnatii felii.
Se toaca ceapa in cuburi mari si usturoiul felii. Se taie ardeii in bucati potrivite.
Se prajesc carnatii, intr-o tigaie, la foc mediu spre mare, cateva minute, pana devin aurii.
Se indeparteaza din tigaie. In aceeasi tigaie, se adauga putin ulei, daca este nevoie, apoi se adauga jumatate din catitatea de usturoi si toata ceapa si se calesc, la foc mediu spre mic, 8 minute, pana cand ceapa se caramelizeaza. Se adauga apa, daca este nevoie.
Se adauga ardeii si fasolea (cu tot cu apa in care a fost conservata) si se gatesc 5 minute. Se adauga carnatii inapoi in tigaie, impreuna cu spanacul si se mai lasa 5 minute.
Intre timp, se amesteca, cu ajutorul unui robot de bucatarie, patrunjelul, coaja si sucul de lamaie si restul de usturoi. Se adauga in tigaie si se amesteca bine.
La final, se adauga piper dupa gust.
1
calorii per portie: 393