Carnat cu sos

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2013 | 3484 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de carnat
  • SOS:
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de zahar
  • busuioc
  • oregano
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnat cu sos:

Carnatul se taie felii si se cresteaza.

Se pune putin ulei la incins si se prajeste carnatul 1 min pe fiecare parte.

Sosul:

Ceapa se toaca, rosia si ardeiul se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si zahar .Se fac pasta cu blender-ul.

TIPS-URI

1

Se pot folosi chiftelute, in loc de carnat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnat cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnati