Carnat cu sos

de Dea_Dea in Mancaruri cu carne, 5 Aug 2013 | 3020 vizualizari

 

O mancare rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata de carnat
  • SOS:
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de zahar
  • busuioc
  • oregano
  • Ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnat cu sos:

Carnatul se taie felii si se cresteaza.

Se pune putin ulei la incins si se prajeste carnatul 1 min pe fiecare parte.

Sosul:

Ceapa se toaca, rosia si ardeiul se taie cubulete. Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc, oregano si zahar .Se fac pasta cu blender-ul.

TIPS-URI

1

Se pot folosi chiftelute, in loc de carnat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnat cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crenvursti in sos de rosii cu legume