Carnaciori in foietaj

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2011 | 6862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 400 g carnaciori de bere
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

       Taiem aluatul in patratele egale, asezam bucatele de carnaciori pe el, rulam dupa cum dorim, ungem cu galbenus de ou si asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt. Dam la cuptor pana se rumenesc.  O reteta super simpla, rapida si foarte buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Copy-Paste "Strudel cu branza si rosii. Da` ce...eu nu pot?!? Eeiii..."