Papara cu piept de pui afumat

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2018 | 3161 vizualizari

 

 Perfecta pentru masa de dimineata. In 5 minute se pune pe masa si este si  foarte satioasa. La noi, daca este duminica -avem oua la mic -dejun.
 ,, Mancare romaneasca "
 

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr piept de pui afumat
  • codite de ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papara cu piept de pui afumat:

  1. Pieptul de pui se feliaza si se pune la prajit in tigaia cu ulei  .
  2. Coditele de ceapa se spala si se taie rondele .
  3. Ouale se sparg pe rand pentru a le verifica prospetimea .
  4. Ouale se bat spuma .Sarati si piparati . 
  5. Se pun in oule batute laptele si se amesteca .
  6. Turnati compozitia de oua in tigaie peste pieptul de pui prajit .
  7. Adugati rondelele de ceapa verde .Amestecati de doua ori si trageti tigaia de pe foc .
  8. Papara trebuie sa aiba o consistenta moale, usor cremoasa.
  9. Totul trebuie facut rapid , ouale se coaguleaza foarte repede .
  10. Laptele ajuta ca papara sa raman cremoasa .
  11. Serviti papara cu salata verde sau muraturi , chiar salata de cruditati . Merge cu orice fel de salata .

              Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Ouale se sparg pe rand pentru a le verifica prospetimea .

2

Papara trebuie sa aiba o consistenta moale, usor cremoasa.

3

Laptele ajuta ca papara sa raman cremoasa .

4

Daca doriti sa transformati papara intr-o omleta mai consistenta puneti in compozitia de oua batute o lingura de faina alba .

Daca ti-a placut reteta noastra "Papara cu piept de pui afumat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta