Capelin prajit cu chiftele de cartofi

de Anett in Peste, 14 Apr 2013 | 8772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr capelin
  • faina pentru prajit
  • 0.5 kg cartofi
  • 10 dkg pesmet
  • 2 ou
  • o legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capelin prajit cu chiftele de cartofi:

Se curata si se spala bine pestisorii, apoi se condimenteaza si se lasa 10mn, dupa care se trece printr-un amestec de faina, sare si boia de ardei dulce. Se prajesc in ulei incins.

Se curata cartofii, dupa care se dau pe razatoare. Apoi se condimenteaza cu sare , piper, boia de ardei dulce, se adauga oule, pesmetul si patrunjelul. Se modeleaza in chiftelute mici si se prajesc in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Capelin prajit cu chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

MotanLaOale 1

15.04.2013, 09:20

Mutulica 1

15.04.2013, 13:25

Inscrie-te la acest concurs exceptional detalii :http://www.bucataras.ro/permalink/108790/

mihaelar63 1

07.06.2013, 17:55

Vai de mine plec la treaba , ca imi trebuie si peste si chiftele de cartofi
Ma prinde Buni si pe aici si ma trage de urechi , cica as fi la dieta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon in crusta de malai cu garnitura de orez.