Cannelloni cu carne de pui

de simona72 in Cannelloni, 25 Feb 2013 | 6045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie canneloni
  • un piept de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita de unt
  • o ceapa
  • 3 catei usturoi
  • o conserva de rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • o lingurita garam masal optional
  • patrunjel proaspat
  • marar proaspat
  • pt sos:
  • 2 linguri ulei de masline
  • o lingurita de unt
  • 2 linguri faina alba
  • 500 ml lapte
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 2 linguri smintina
  • 50 gr brinza feta
  • cascaval pt gratin
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pui:

Carnea o dam prin masina de tocat carne.

Punem in tigaie ulei si unt, adaugam ceapa tocata marunt si usturoi, lasam sa se caleasca, adaugam carnea macinata si amestecam intr-una pina carnea devine alba si se desface. Adaugam conserva de rosii cu rosiile taiate marunt si sucul de rosii, lasam sa scada putin si adaugam si celelate ingrediente. Cu aceasta compozitie umplem cannelloni si ii asezam intr-un vas termorezistent pe care l-am uns cu unt.

Facem sosul: punem pe foc untul cu uleiul, cind s-au incins adaugam faina, amestecam pina faina s-a dizolvat, adaugam laptele fierbinte si amestecam folosindu-ne de un tel. Adaugam sare, piper, nucsoara dupa gust, smintina si brinza feta, amestecam si lasam pe foc pina fierbe si se topeste brinza.

Punem sosul peste cannelloni, acoperim cu folie de aluminiu, dam in cuptorul incins la 180 grade pt 30 minute, scoatem si punem cascaval ras si mai dam 10 minute la cuptor cu folie sau fara.

TIPS-URI

1

in loc de sosul alb putem sa punem suc de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu sos bechamel