Pregatim umplutura pentru cannelloni.
Punem in robot cepele curatate, 2 rosii, patrunjel verde si ardeiul.
Mixam pana la maruntire.
Adaugam carnea tocata, sare si piper dupa gust.
Omogenizam compozitia.
Intr- o tigaie antiaderenta punem putin ulei de masline si calim 10-15 minute compozitia obtinuta mai sus.
Umplem cannelloni.
Ungem o tava de yena cu unt si asezam caneloni umpluti.
Pregatim un sos din lapte, oua, smantana, coriandru, sare si piper.
Mixam cu ajutorul blenderului.
Turnam sosul peste cannelloni.
Deasupra rupem bucati de mozzarella.
Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 45 minute.
1
Folositi ingrediente de calitate.
2
In locul sosului alb puteti face fara probleme sos tomat.
3
Cannelloni se pot umple si cu branza sau legume.
4
Serviti cald cu o lingura de iaurt grecesc!