Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura

de simona72 in Paste, 31 Oct 2015 | 5460 vizualizari

 

O combinatie super delicioasa, cu inspiratie de la Corinuta...Ea a folosit mac in loc de nuca de cocos si sos din fructe de padure. Oricum ar fi, combinatia este delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 tuburi cannelonni
  • 3 linguri branza dulce de vaci
  • 3 linguri fulgi de cocos
  • 2 oua
  • 5 linguri zahar extraf fin
  • 50-70 ml lapte
  • 1 lingurita mica esenta de vanilie
  • 2 linguri zahar brut
  • 2 linguri dulceata de zmeura
  • zmeura pentru decor
  • 1 cub mic de unt
  • 1 lingura faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura:

Ungem cu putin unt un vas termorezistent si-l tapetam cu faina.

Branza de vaci o zdrobim cu furculita, adaugam un galbenus de ou, fulgii de cocos si 2 linguri zahar extra fin. Amestecam ingredientele. Albusul de ou al batem putin spuma cu o furculita, adaugam apoi 3 linguri zahar extra fin si continuam sa batem albusul cu zaharul ca pentru o glazura. Nu trebuie sa obtinem o bezea...Amestecam glazura de ou cu crema de branza. Crema de branza obtinuta o punem intr-un pos sau punga. Umplem tuburile de cannelloni cu crema de branza, apoi le punem in vasul termorezistent tapetat. 

Intr-un castron punem oul ramas, il batem ca pentru omleta, adaugam 2 linguri zahar brut si putina esenta vanilie. Amestecam bine ingredientele, adaugam laptele si le amestecam pana se topeste zaharul. Compozitia o turnam peste cannelloni. Dam vasul la cuptorul incins la 150 grade pentru 40 minute. Lasam desertul sa se odihneasca pana devine cald, servim direct din vas sau rasturnam desertul pe o farfurie intinsa, adaugam dulceata de zmeura si servim desertul cu mare pofta. Sa va fie de folos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza, nuca de cocos si dulceata de zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac si branza