Cannelloni cu branza dulce si stafide!

de hashul in Cannelloni, 8 Apr 2013 | 9813 vizualizari

 

Mi-au mai ramas cateva bucati de cannelloni de la reteta anterioare cu branza si spanac si m-am gandit, de ce sa nu fac si un desert?
Rapid si bun!

 

INGREDIENTE

  • cannelloni - 14 buc
  • Umplutura :
  • 500 gr brânză de vaci
  • 2 oua
  • 3 - 4 linguri zahar
  • stafide in jur de 50 de grame
  • gris - 3 linguri (sau mai mult depinde cat de groasa vreti sa fie branza)
  • o lingurita coaja rasa de portocala(1 portocala)
  • un varf de sare
  • esenta rom - o lingurita
  • Sos :
  • 3 galbenusuri
  • smântână - 200 ml
  • zahar vanilat - 2 plicuri
  • 2 linguri zahar
  • Bezea :
  • 3 albusuri
  • 4 linguri zahar tos
  • jumatate lingurită otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu branza dulce si stafide!:

Se pune  apa la fiert, iar cand clocoteste puneti pastele şi le lasati fix 2 minute.Le lasati deoparte sa se racoreasca.

Acum  preparam umplutura amestecand toate ingredientele.

Ungem  un vas de yena sau orice altceva cu unt.Umplem fiecare cannelloni cu branza si le asezam unul langa altul in vas.

Pentru sos , frecam ouale cu zaharul pana se topeste(cu mixerul daca vreti), apoi adaugam smantana. cand este gata adaugam peste cannelloni , pana le acopera bine.

Setati cuptorul la o temperatura medie ,pana in 150 de grade.

Pana se incinge cuptorul pregatit bezeaua. Mixati bine pana se intareste, apoi adaugati zaharul si la sfarsit otetul.Puneti bezeaua peste paste si sos. O puneti in cuptor pana se rumeneste frumos deasupra ( mie mi-a luat vreo 30 de min). Aveti grija sa nu ardeti bezeaua.

E delicioasa, si rece si calda!

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza dulce si stafide!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Panacris 1

09.04.2013, 17:11

Patricia, am făcut și eu, dar fără glazura de deasupra Urmează să probez, cerd că e tare bună combinația!

hashul 1

09.04.2013, 22:43

E super buna combinatia.

hashul 1

09.04.2013, 22:46

Data viitoare am sa fac un sos de vanilie, cred ca o sa fie si mai buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza si verdeata