Sunt o mare iubitoare de paste, cam orice fel de paste in orice combinatii. In mod special ador cannelloni fie cu sos bolognese si bechamel, fie in alte combinatii cum este cea de astazi, cu branza, verdeturi si sos de rosii.
Branza feta am asezat-o intr-un bol si am maruntit-o bine cu o furculita.
Am adaugat ceapa verde taiata marunt si jumatate din fiecare legatura de verdeata. Apoi 350 ml iaurt de baut, 1 ou, sare, piper alb si boia dulce.
Am omogenizat bine amestecul si cu un posh (sau o punga taiata la un colt) am umplut fiecare tub de cannelloni.
Am uns o tava cu ulei de masline.
Am asezat in tava pastele umplute cu crema de branza, am pus deasupra sucul de rosii, iaurtul ramas si verdeata.
Am pus tava la cuptor la foc mediu timp de 30 de minute.
Eu nu am avut rabdare si le-am servit fierbinti, alaturi de un pahar de vin alb!