Cannelloni alla napoletana

de angyb in Cannelloni, 10 Mai 2013 | 7778 vizualizari

 

sursa http://www.cookaround.com/cucina-regionale/campania/primi-piatti/cannelloni-alla-napoletana

 

INGREDIENTE

  • 250g foi pt.lasagne
  • 150g mozzarella
  • ulei de masline
  • Sos ragu:
  • 250 g carne macinata
  • 1 ceapa
  • morcov si telina tocate marunt
  • 1 pahar de vin
  • 1 pahar de pasta de rosii
  • busuioc
  • Pt.umplutura:
  • 700 g ricotta
  • 350 g prosciutto cotto macinat
  • 250g mozzarella taiata cubulete
  • 100g parmezan ras
  • 1 ou
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni alla napoletana:

Pentru inceput pregatim ragu. Taiem marunt ceapa si o calim intr-un pic de ulei de masline ,adaugam morcovul si telina si le lasam sa se caleasca. Adaugam carnea tocata si o lasam sa se caleasca pana cand isi schimba culoarea, turnam vinul alb si lasam sa fiarba pana cand acesta se evapora. Adaugam pasta de rosii, condimentam cu sare, piper si busuioc si lasam sosul sa fiarba aproximativ o ora.

Umplutura: amestecam bine toate ingredientele, condimentam cu sare si piper.

Taiem dreptunghiuri foile de lasagne si cu ajutorul unui posh punem in mijlocul foilor umplutura de ricotta si rulam.

Ungem o tava termorezistenta cu ulei de masline, adaugam cateva linguri de ragu, asezam cannelloni. Turnam deasupra restul de ragu si presaram deasupra mozzarella taiata cubulete.

Dam la cuptor aproximativ 45 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni alla napoletana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

angyb 1

10.05.2013, 19:50

Cris multumesc mult

angyb 1

10.05.2013, 19:51

Madi eu sunt inebunita dupa pastele la cuptor cum gasesc ceva nou cum le incerc si astea au fost tare bune merita incercate

diana_k 1

11.05.2013, 20:38

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pui, reteta delicioasa si aromata, pe placul tuturor