sursa http://www.cookaround.com/cucina-regionale/campania/primi-piatti/cannelloni-alla-napoletana
Pentru inceput pregatim ragu. Taiem marunt ceapa si o calim intr-un pic de ulei de masline ,adaugam morcovul si telina si le lasam sa se caleasca. Adaugam carnea tocata si o lasam sa se caleasca pana cand isi schimba culoarea, turnam vinul alb si lasam sa fiarba pana cand acesta se evapora. Adaugam pasta de rosii, condimentam cu sare, piper si busuioc si lasam sosul sa fiarba aproximativ o ora.
Umplutura: amestecam bine toate ingredientele, condimentam cu sare si piper.
Taiem dreptunghiuri foile de lasagne si cu ajutorul unui posh punem in mijlocul foilor umplutura de ricotta si rulam.
Ungem o tava termorezistenta cu ulei de masline, adaugam cateva linguri de ragu, asezam cannelloni. Turnam deasupra restul de ragu si presaram deasupra mozzarella taiata cubulete.
Dam la cuptor aproximativ 45 de minute.