O reteta cu gorgonzola Igor foarte gustoasa
Pentru a pregati pastele cu ou - puneti faina intr-un vas, adaugati in mijloc ouale, sarea, uleiul de masline, 100 ml apa si framantati pana ce aluatul devine moale si elastic. Intindeti aluatul si taiati patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Fierbeti-le in apa cu putina sare timp de 1 minut. Puneti-le intr-un vas cu apa rece cateva secunde.
Pentru umplutura - amestecati gorgonzola impreuna cu ricotta, sare si piper intr-un blender.
Intindeti cate o lingurita din acest amestec pe pastele taiate in patrate si rulati.
Topiti 10g de unt intr-o tigaie si prajiti cannelloni pe fiecare parte timp de 1 minut pana cand devin aurii.
Pentru sosul de gorgonzola: topiti gorgonzola dolce IGOR impreuna cu 10g de unt intr-o cratita la foc mic.
Cand serviti, puneti pe fiecare farfurie doua linguri de gorgonzola topita si adaugati 3 cannelloni umplutute pentru fiecare persoana.