Paste CANNELLONI cu gorgonzola

de Bucataras in Cannelloni, 7 Mar 2012 | 4688 vizualizari

 

O reteta cu gorgonzola Igor foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 15 cannelloni:
  • Umplutura:
  • 200 g gorgonzola
  • 300 g ricotta
  • Sare si piper
  • Sos Gorgonzola :
  • 100 g gorgonzola dolce IGOR
  • 20 g unt
  • Aluat pentru pastele cu ou:
  • 300 g faina
  • 3 oua
  • Sare
  • Apa
  • Ulei extravirgin de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste CANNELLONI cu gorgonzola:

Pentru a pregati pastele cu ou - puneti faina intr-un vas, adaugati in mijloc ouale, sarea, uleiul de masline, 100 ml apa si framantati pana ce aluatul devine moale si elastic. Intindeti aluatul si taiati patrate cu latura de aproximativ 10 cm. Fierbeti-le in apa cu putina sare timp de 1 minut. Puneti-le intr-un vas cu apa rece  cateva secunde. 

Pentru umplutura -  amestecati gorgonzola impreuna cu ricotta, sare si piper intr-un blender. 

Intindeti cate o lingurita din acest amestec pe pastele taiate in patrate si rulati.

Topiti 10g de unt intr-o tigaie si prajiti cannelloni pe fiecare parte timp de 1 minut pana cand devin aurii. 

Pentru sosul de gorgonzola: topiti gorgonzola dolce IGOR impreuna cu 10g de unt intr-o cratita la foc mic.  

Cand serviti, puneti pe fiecare farfurie doua linguri de gorgonzola topita si  adaugati 3 cannelloni umplutute pentru fiecare persoana.

 Reteta de PAOLA NAGGI / advertorial produse marca Igor 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste CANNELLONI cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu branza, verdeturi si sos de rosii