Canellonni cu spanac si branza

de Bucataras Medi in Cannelloni, 18 Noi 2011 | 6011 vizualizari

 

Ca imi place spanacul stiti deja..........))))

 

INGREDIENTE

  • 13 bucati canelloni
  • 250 g spanac(eu am folosit congelat dar este de preferat sa se foloseasca proaspat)
  • 250 g branza de vaci grasa
  • 150 g cascaval
  • 5-6 fire de ceapa verde sau 1 ceapa uscata mai mare
  • 2 fire de usturoi verde sau 2 catei
  • 1ou
  • unt cat o nuca
  • o cana si jumatate sos de rosii
  • marar verde
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canellonni cu spanac si branza:

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei.Se adauga spanacul,putina apa sau supa de legume,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa circa 10 min. sa fiarba la foc potrivit ,sub capac,avand insa grija ca din cand in cand sa mai amestecam.Tragem apoi de pe foc si lasam sa se raceasca.

Amestecam branza de vaci cu oul si jumatate din cantitatea de cascaval apoi cu spanacul.Amestecam bine si potrivim de sare si piper.Cu aceasta compozitie umplem fiecare canellonni in parte si apoi le asezam intr-o tava unsa cu unt  in care am turnat pe fundul acesteia jumatate din cantitatea de sos de rosii.Deasupra turnam restul de sos de rosii.Dam la cuptor si cu 7-8 min inainte de fi gata presaram restul de cascaval ras.

Scoatem din cuptor ,asezonam cu marar verde .Lasam sa se racoreasca putin si...va astept la masa. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canellonni cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Bunica 1

19.11.2011, 13:07

Wow, ce colorata.....de gustoasa nu mai vorbesc

mihaelar63 1

01.12.2011, 20:53

Imi plac toate ingredientele , nu are cum sa nu-mi placa preparatu final

Panacris 1

16.09.2015, 17:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Canelloni improvizati cu spanac si telemea