Canelloni cu branza de vaci si stafide

de Panacris in Cannelloni, 1 Aug 2012 | 5547 vizualizari

 

Un desert delicios!

 

INGREDIENTE

  • canelloni 300 g,
  • branza cremoasa de vaci 300 g,
  • oua 3 bucati,
  • sare iodata,
  • stafide 100 g,
  • esenta de rom 1 fiola,
  • telemea de vaca 100g,
  • coaja de lamaie,
  • zahar tos 200 g,
  • lapte 300 ml
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Canelloni cu branza de vaci si stafide:

Branza de vaci se amesteca cu zaharul tos, ouale, stafidele, esenta de rom, coaja de lamaie, telemeaua rasa, pana se incorporeza toate ingredientele. Se umplu canelloni cu umplutura de branza. Se aseaza intr-un vas termorezistent pastele umplute. Compozitia de branza ramasa se dilueaza cu lapte si se rastoarna peste canelloni. Se dau la cuptor, cca. 40 de minute la foc potrivit, neacoperit. Se serveste rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Canelloni cu branza de vaci si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Cris2711 1

05.08.2012, 14:31

tare mult imi place cum gatesti Cris

Panacris 1

05.08.2012, 14:36

Multumesc de aprecieri, Bucatarasi dragi!

jolygina 1

20.08.2012, 20:27

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac, mozzarella si gorgonzola