Taiem aluatul de foietaj in doua si pe una din parti asezam rotita de Camembert.
O ungem deasupra cu gemul de merisoare si presaram cu merisoare confiate si fisticul maruntit.
Impachetam rotita in foietaj avand grija sa strangem si sa lipim bine colturile.
Cealalta foaie de foietaj o taiem pe lungime obtinand mai multe fasii aproximativ egale.Indoim fasiile una da una nu, pana la jumatate. Asezam langa ele o fasie de aluat in sens invers si incepem sa suprapunem celelalte fasii peste ea.
Procedam la fel cu urmatorul rand.
Din nou indoim o fasie da una nu si asezam o fasie alaturi in sens invers.
Procedam astfel pana obtinem un grilaj.
Impachetam camemberul in grilajul obtinut si il punem in tava tapetata cu hartie de copt.
Ungem deasupra cu galbenusul de ou batut cu putina apa.
Dam la cuptorul preincalzit la foc mediu, pana se rumeneste frumos. O servim calda, taind intr-un colt astfel incat camembertul fierbinte sa se reverse pe farfurie precum lava unui vulcan.