Pachetelele de primavara le-am vazut la Rocsysi m-a atras coloritul. Am inlocuit dovlecelul cu cabanosul,na dupa gustul meu;) Cert este ca au fost foarte apreciate de cei ai casei si prietenii care le-au savurat.Foarte bune ,atunci cand ti se anunta din scurt musafiri.
Am folosit o foaie din aluatul foietaj.
L-am lasat la decongelat si l-am intins putin cu sucitorul pentru a avea o foaie mai subtire.
Foaia de aluat se imparte in patrate de 5/5 cm.
Pe fiecare patrat pune un varf de lingurita crema de branza.
Ardeiul spalat , sters se taie julien(in fasii subtiri).
Cabanosul se portioneaza in 4 buc. cabanosul.
Pe fiecare patrat se pune pe diagonala cate o fasie de ardei din fiecare culoare si o bucata de cabanos.
Se ung cu albus de ou colturile opuse si se strang in jurul ardeilor(ca in imagine).
Unge cu ou pachetelele si pune deasupra o fasie ,ca o panglica din aluat.
Pune pachetelele in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul incins la 170 grade pentru 20-30 minute.
Cand s-au aurit frumos le scoatem ,lasam sa se racoreasca si le servim.
Sa va fie de folos!