...cu ce? Cu compozitie de carnati de peste...o bunatate pe care o recomand cu drag mai ales iubitorilor de peste :)...poate va intrebati de ce am ales sa prepar carnati de peste cand se gasesc in hypermarket? Am sa va dau si raspunsul in caz ca da...daca veti citi eticheta veti constata asa cum am facut eu cu uimire ca acesti carnati contin undeva intre 5 si 7 E-uri....asa ca eu personal nu i-a manca....si totusi mi-era pofta asa ca am trecut la prepararea lor in casa si veti vedea cum si cu ce ingrediente :)
Calamarii se curata, se spala si se lasa la scurs.
Combinam condimentele, eventual se macina mai fin prin rasnita.
Se dau prin masina de tocat toate felurile de peste, eu mai intai sa le pun la masina le-am mixat si la blender.
Salaul de Nil poate avea pielite si zgarciuri insa la masina de tocat ele vor fi oprite sa treaca prin sita.
Se amesteca compozitia cu condimentele, se adauga apa, uleiul si se framanta carnea. Se umplu calamarii si se prind cu scobitori la capat.
Ii prajim in ulei incins ideal este sa o faceti intr-o cratita adanca pentru ca se va stropi din plin aragazul, dar nu-i bai ca merita :))) Mie mi-a mai ramas compozitie si atunci am facut si niste chiftelute delicioase :)
Si-i servim cu mustar...desigur!
Mai aveti varianta de a-i pune pe gratar...alegerea va apartine...