Buzunar de vitel cu mozzarella si cascaval afumat

de raluca95 in Vita, 26 Feb 2015 | 2872 vizualizari

 

De mult aveam reteta in cap si astazi am zis sa le fac surpriza parintilor si sa pregatesc cina.. Ce spuneti, i-am surprins putin? :D

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de muschiulet de vitel subtiri
  • 150 g de mozzarella+100 g cascaval afumat (mie mi-a mai ramas si mozzarella si cascaval, da le-am mancat simple :)) )
  • sare+piper
  • faina
  • jumatate de pahar de vin alb
  • scobitori pentru a prinde buzunarele
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buzunar de vitel cu mozzarella si cascaval afumat:

Eu am inceput prin a intinde bine feliile de carne si a le condimenta cu sare si piper, dupa care am taiat mozzarella si cascavalul. Odata terminate, am inceput "asamblarea" fiecarui buzunar in parte: pe fiecare felie de carne am pus cate 2 feliute mici de mozzarella si doua de cascaval si l-am inchis cu scobitori. Terminate toate buzunarasele le-am trecut prin faina si le-am asezat in tava unsa cu ulei am varsat peste ele inca un strop de ulei (eu am folosit de masline) si vinul si le-am bagat la cuptor pentru 20/25 de minute la 180*. Le-am servit cu salata de fasole verde. Sper sa va placa. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunar de vitel cu mozzarella si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vitel picant - gulas