albusurile se bat spuma se adauga zaharul tos si zaharul vanilat si se mixeaza in continuare pina se obtine o crema destul de consistenta ,ca de bezea. Se adauga galbenusurile pe rind si se incorporeaza cu o lingura de jos in sus pentru a nu se lasa bezeaua. Apoi incorporam faina si amestecam la fel usor de jos in sus. Punem hirtie de copt in tava si rasturnam compozitia. 180 grade 10 minute.
Cind o scoatem din cuptor se aseaza pe un prosop umed cu tot cu hirtia de copt si se ruleaza apoi se lasa la racit .
Intre timp facem crema: batem smintina pina obtinem frisca. Untul il topim la microunde impreuna cu ciocolata (oprim 2 cubulete de ciocolata pt ornat)dupa care o incorporam in frisca . Crema formata se pune in rulada.
2 linguri din crema ajung si pt imbracat rulada ,ciocolata o dam pe razatoare sau o razuim cu cutitul special de curatat legume si fructe.