am vazut-o la Licutaprima data,apoi si la celelalte fete si mi-a cam ramas gandul la ea ,asa ca trebuia neaparat sa o incarc...haide-ti sa vede-ti ce a iesit
Am zdrobit biscuitii in robotul de bucatarie, apoi am topit jumatate din unt la microunde si l-am amestecat cu biscuitii.
Intr-o tava de chec am pus folie alimentara, am adaugat compozitia de biscuiti si am presat cu o lingura, apoi am dat la frigider.
Intre timp am topit ciocolata pe baie de aburi. Am lasat putin sa se raceasca, apoi am adaugat frisca, coniacul si untul topit.
Gelatina am preparat-o conform instructiunilor de pe pliculet, apoi am adaugat peste ciocolata. Am amestecat bine pana ce totul s-a omogenizat. Compozitia rezultata am adaugat-o peste biscuiti, apoi am dat la rece pana a doua zi.
A doua zi facem sosul de ciocolata si punem peste ea, dam la frigider cateva minute...si gata cu asteptarea.
Pofta buna!!!