Pandispan cu capsuni

de Alexandra Burz in Prajituri, 9 Iun 2014 | 14022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana lapte
  • 1/2 cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • Coaja de lamaie
  • Esenta de vanilie
  • Capsuni
  • Zahar praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Ingredientele, mai putin capsunii si zaharul pudra se amesteca intr-un bol.

Omogenizam si turnam compozitia intr-o  tava tapetata cu hartie de copt.

Punem deasupra capsunii taiati felii.

Dam la cuptor pentru 25-30 minute.

Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar praf.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui capsunii cu ce fructe doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni si frisca