Pandispan cu capsuni

de Alexandra Burz in Prajituri, 9 Iun 2014 | 13453 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana lapte
  • 1/2 cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • Coaja de lamaie
  • Esenta de vanilie
  • Capsuni
  • Zahar praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Ingredientele, mai putin capsunii si zaharul pudra se amesteca intr-un bol.

Omogenizam si turnam compozitia intr-o  tava tapetata cu hartie de copt.

Punem deasupra capsunii taiati felii.

Dam la cuptor pentru 25-30 minute.

Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar praf.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui capsunii cu ce fructe doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prăjitura cu cremă de brânză şi căpşuni