Se toaca toate legumele. Se toaca tulpinile patrunjelului si se pastreaza frunzele pentru mai tarziu.
Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se calesc legumele si tulpinile de patrunjel, impreuna cu sare si piper, 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Se adauga apoi orezul, sucul si coaja de lamaie si se mai gatesc 5 minute.
Intre timp, se amesteca carnea de pui cu sosul BBq si se gateste intr-o tigaie cu putin ulei, la foc mediu, pana incepe sa se caramelizeze.
Se incalzesc tortillas intr-o tigaie, fara ulei, 1 minut pe parte.
Se aseaza tortillas pe farfurii, se adauga orezul si carnea de pui deasupra si se decoreaza cu frunze de patrunjel/ coriandru, branza Feta, iaurt si sos chili.
Daca se foloseste burger vegetarian, acum se adauga sosul BBq deasupra.
Se ruleaza tortilla si se imbraca in folie de alumniu.
Se consuma imediat.