Bulz "Taci si înghite"

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2016 | 32789 vizualizari

 

O reteta simpla si delicioasa care te lasa fara cuvinte... doar taci si-nghiti :)
 
 

 

INGREDIENTE

  • 350 g carnat si carne afumata (de casa)
  • 200 g telemea
  • 3 oua
  • 150 g cascaval
  • Pentru mamaliga:
  • 500 ml apa
  • 500 ml lapte
  • 250 g malai
  • 50 g unt
  • 50 g parmezan (optional)
  • 1/2 lingurita.sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz "Taci si înghite":

Din apa, lapte, malai si sare am preparat o mamaliga in care am incorporat untul si parmezanul la sfarsit. Am lasat-o la racorit.

Intre timp am pus la prajit intr-o tigaie carnatii taiati rondele si carnea bucatele subtiri. Le-am lasat la prajit 7-8 minute fara sa adaug ulei. Intr-un vas yena, am pus jumatate din mamaliga si am nivelat.

Am presarat branza rasa apoi am pus amestecul prajit. Am acoperit cu restul de mamaliga si am nivelat din nou. Deasupra am pus cascavalul ras apoi am facut trei adancituri cu un polonic. In fiecare adancitura am spart cate un ou. Am dat vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aproximativ 25-30 de minute. Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz "Taci si înghite"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]