Bulgarasi cu Miez de lapte

de Ina in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 5699 vizualizari

 

Combinatia de branza - alune- busuioc e ... waw! :D

 

INGREDIENTE

  • 2 rondele Miez de lapte de la Delaco
  • 100 g branza se vaci
  • 50 g smantana grasa
  • o mana de alune ( de preferat nesarate )
  • un fir de ceapa verde
  • busuioc maruntit
  • marar verde maruntit
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulgarasi cu Miez de lapte:

Punem ingredientele intr-un bol si amestecam totul cu un blender , maruntind astfel si alunele . Tinem compozitia obtinuta la rece, pentru cel putin o ora ,  pentru a se intrepatrunde aromele si a deveni mai ferma.

Modelam bilute de branza peste care presaram busuioc maruntit si marar verde , tocat. 

Servim crema ca atare,  sau intinsa pe felii de paine usor prajita.  

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulgarasi cu Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.08 la 09:31

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval Sofia si broccoli