Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de rena in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2013 | 6840 vizualizari
Rapizi si gustosi.
1
Bucataras incepator
Taguri: carnaciori in foietaj, retete Aperitive / Garnituri
Taiem fisii lungi aluatul.
Luam cite un cirnacior si il rulam.
Punem in tava si le ungem cu unt.
Se coc la cuptor incins pina se rumenesc.
Pofta buna!!
de Dulciuri cu Georgiana 4
de Andra_Constantinescu 6
de Bia27 1
de nadina73 3
MonaMimi 1
Panacris 1
loredanaaa 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:17
de Panacris 9
la 09:47
ieri la 09:29
pe 20.01 la 17:57
pe 20.01 la 10:12
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
de laura_n 7
7 voturi
6 voturi
Panacris
MotanLaOale
RODIMUR
lili2010 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
lorykely 1
Clarisa 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!