Am facut din nou reteta Elei dar imbunatatita pentru gustul nostru! Foarte buna!
Cartofii se curata, se taie in bucati potrivite si se fierb in apa cu sare 15 minute de cand incepe sa fiarba.
Se scurg si se lasa intr-o sita.
Se fierb 4 oua 10 minute, se curata si se taie marunt.
Costita se taie in felii subtiri.
Branza si cascavalul se rade.
Se unge o tava cu unt, se pun cartofii scursi si se presara sare si piper.
Se pune branza de burduf pe toata suprafata.
Se pun feliile de costita si se presara branza telemea.
Se pun ouale fierte pe toata suprafata.
Ouale se bat cu smantana, sare, piper si se toarna in tava peste branza si ou.
Se presara patrunjel tocat si cascaval pe toata suprafata tavii.
Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 45-50 minute, pana prinde crusta si se rumeneste frumos.
Se taie portii generoase si se mananca cu pofta!
Sunt buni si reci.
Pofta Buna!