Pentru crusta
Punem uleiul la incins intr-o tigaie si adaugam faina ,omogenizam bine .
Adaugam laptele si ametecam in asa fel incat sa nu se formeze gogoloase , amestecam pana cand aluatul se leaga si se gateste faina ( gustam sa nu aiba gust de faina cruda , daca are mai lasam putin pe foc ), punem si putin piper si luam de pe foc .
Lasam sa se racoreasca putin si adaugam branza razuita ( daca aveti branza sarata nu mai adaugati sare in aluat ) si amestecam bine .
Pregatim o tigaie sau un vas in care sa punem ulei in asa fel incat sa se inece buletele in ulei ( ca la minciunele ). Mai pregatim o farufuri cu faina , una cu 1 ou batut bine , si inca una cu pesmet .
Cand este rece aluatul formam din el bulete , sau ce forma doriti le rulam prin faina, ou , pesmet si le punem in baia de ulei incins.
Le lasam sa se rumeneasca , le luam de acolo si le punem pe un servetel de hartie sa se scurga uleiul in exces.
Eu va doresc POFTA BUNA!!!
Sunt delicioase , mai ales daca va plac branzaturile . Sunt bune atat calde cat si reci.