Foietaj cu pasta de tomate si cascaval

de Nicole28 in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2015 | 4457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat foietaj;
  • pasta de tomate;
  • felii de cascaval;
  • felii de branza topita;
  • putina sare;
  • seminte de susan;
  • busuioc uscat;
  • ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu pasta de tomate si cascaval:

Dezghetam aluatul apoi il desfacem pe masa.

Impartim fiecare parte de aluat, apoi ungem suprafata fiecarei jumatati cu pasta de tomate iar cealalta jumatate o decupam cu rola.

Presaram busuioc apoi asezam peste feliile de branza topita si de cascaval, apoi suprapunem partea de aluat decupata.

Presam usor cu mana, ungem cu ou batut, apoi presaram seminte de susan si putina sare.

Bagam tava in cuptor la 200 grade, lasam pana se coace aluatul si devine rumen.

Scoatem tava din cuptor, lasam la racit, apoi servim.

 

TIPS-URI

1

Umplutura se poate modifica dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu pasta de tomate si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

cristinutanicolita 1

20.11.2015, 14:23

foarte bune

miki_a 1

23.11.2015, 17:24

Executie impecabila!

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza sarata si smantana