Foietaj cu pasta de tomate si cascaval

de Nicole28 in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2015 | 4298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat foietaj;
  • pasta de tomate;
  • felii de cascaval;
  • felii de branza topita;
  • putina sare;
  • seminte de susan;
  • busuioc uscat;
  • ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu pasta de tomate si cascaval:

Dezghetam aluatul apoi il desfacem pe masa.

Impartim fiecare parte de aluat, apoi ungem suprafata fiecarei jumatati cu pasta de tomate iar cealalta jumatate o decupam cu rola.

Presaram busuioc apoi asezam peste feliile de branza topita si de cascaval, apoi suprapunem partea de aluat decupata.

Presam usor cu mana, ungem cu ou batut, apoi presaram seminte de susan si putina sare.

Bagam tava in cuptor la 200 grade, lasam pana se coace aluatul si devine rumen.

Scoatem tava din cuptor, lasam la racit, apoi servim.

 

TIPS-URI

1

Umplutura se poate modifica dupa gustul fiecaruia

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu pasta de tomate si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

cristinutanicolita 1

20.11.2015, 14:23

foarte bune

miki_a 1

23.11.2015, 17:24

Executie impecabila!

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:56

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Cartofi nisiposi