Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra)

de artyandra in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2017 | 3016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g brânză de capră sărată
  • 1 ou
  • 1 lingură făina
  • pesmet auriu
  • ulei
  • smântană degresată sau iaurt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra):

Brânza se mixează cu oul, apoi se adaugă făina.

Cu mâna umezită, se formează chifeluțe între palme și se trec prin pesmet cernut.

Se prăjesc în ulei și se scot pe șervețele se hârtie. Se servesc împreună cu smântâna sau iaurtul, după gustul fiecăruia. Se servesc calde.

 

 Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv chiftelute de branza (sarata, de capra)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza de vaca ,smantana si cascaval