Budinca e una din gustarile noastre preferate, ideale pentru un mic dejun sau o gustare de seara! Unde mai pui ca se prepara atat de repede si in atatea variante...
Am folosit de data asta o combinatie de branzeturi cremoase si usor dulci si am fost de-a dreptul incantati de rezultat!
Am pus intai pastele la fiert.
Intr-un castron am pus branzeturile impreuna cu zaharul, ouale, stafidele si esenta de rom. Am amestecat ingredientele pana am obtinut o crema.
Pastele fierte le-am scurs, le-am amestecat cu putin unt si le-am asezat in forme. Am folosit una dreptunghiulara, de chec si cateva forme mici de briose.
Deasupra am turnat crema de branza si am pus formele in cuptorul deja incins.
Le-am lasat pana s-au rumenit usor. Budincutele puse in formele de briose le-am scos mai repede, evident, pentru ca s-au facut primele.
Pe langa faptul ca au fost tare bune au iesit si dragalase foc!