Budinca Yorkshire by Jamie Oliver

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 14 Iul 2011 | 18670 vizualizari

 

Bun,sa va spun cu ce am "gresit" eu :
nu am pus ulei,desi cand am vazut la tv,cand a preparat Jamie reteta,el nu s-a zgarcit deloc la ulei.
Probabil "budinca" mea de aceea a iesit asa mai uscata .

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 pahar lapte
  • 1 pahar faina
  • sare
  • ulei
  • patrunjel uscat optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca Yorkshire by Jamie Oliver:

Mixam oul,adaugam laptele,faina si sarea,le amestecam impreuna. Sa nu puneti hartiute pentru muffins,trebuie pus in tava neaparat ulei. Asa,deci ungem o tava de muffins cu ulei,punem cate un polonic din compozitie,presaram patrunjel si dam la cuptor. Foarte important sa nu deschideti usa cuptorului. Dupa cca 30 de minute,puteti sa le urmariti pana sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca Yorkshire by Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mimmi 1

15.07.2011, 12:23

Multumesc fetelor ! Sunteti niste dragute !

ionela2682 1

15.07.2011, 15:35

Vai ce-mi place..cresc asa mult fara nici un agent de crestere?

mamaieelena 1

18.07.2011, 06:49

excelente

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si cascaval