Budinca de paste cu urda si bezea - 650 -

de MotanLaOale in Spaghete, 19 Aug 2016 | 4829 vizualizari

 

Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 500g spaghete
  • 500g urda
  • 200g branza telemea
  • 6 oua
  • 150g + 200g zahar
  • 3 linguri smantana
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 150g stafide
  • unt pentru uns tava
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu urda si bezea - 650 -:

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.

Se trec pe sub jet de apa rece si se pun la scurs.

Branza se rade si se amesteca cu 150g zahar si zaharul vanilat.

Se adauga 5 galbenusuri si un ou intreg si se amesteca.

Se pune smantana si stafidele si se omogenizeaza.

Se amesteca branza cu pastele si se pun intr-o tava unsa cu unt.

Se introduce in cuptorul preincalzit 35-40 minute pana se rumeneste.

5 albusuri se bat cu 200g zahar pana se topeste zaharul si face "tepi".

Se scoate budinca din cuptor, se intinde bezeaua uniform si se reintroduce in cuptor pentru 15-20 minute pana prinde culoare.

Se lasa la racit si se portioneaza.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu urda si bezea - 650 -" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu paste