Budinca de paste cu lapte si cascaval

de La Ancuta in Paste, 21 Ian 2011 | 23480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 550 ml lapte
  • 4 oua
  • 5 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 150 g cascaval
  • putin unt pentru uns tava
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu lapte si cascaval:

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa ce au fiert se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs.

Mixam ouale cu un praf de sare si adaugam zaharul.

Adaugam apoi laptele caldut, esenta de vanilie si coaja de lamaie.

La final adaugam cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si omogenizam.

Ungem o tava termorezistenta cu unt si o tapetamcu pesmet.

Punem pastele in tava iar desupra turnam amestecul de oua cu lapte.

Dam la cuptor la foc potrivit, pana se rumeneste deasupra.

Lasam putin sa se raceasca iar apoi portionam.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu lapte si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci, smantana si piept de curcan