Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucolla

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2013 | 6885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g paste spirala(sau orice alte paste)
  • 150 g branza ricotta
  • 150 g cascaval
  • 150 g branza mozzarella
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • unt cat o nuca
  • 2-3 catei de usturoi
  • un pahar cu lapte
  • ulei de masline
  • 3-4 oua(depinde de marimea acestora)
  • o mana frunze de rucolla
  • cimbru uscat
  • piper macinat
  • Mai avem nevoie de
  • 3 linguri cascaval ras
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucolla:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.Scurgem de apa si clatim cu apa rece.
Usturoiul zdrobit il calim(1-2 min) in putin ulei de masline.
Cele 3 feluri de branza (toate rase) se amesteca intr-un bol.Adaugam frunzele de rucolla,usturoiul calit, zeama  de lamaie,piperul macinat proaspat,cimbrul si ouale.Amestecam si potrivim de sare.Adaugam apoi pastele si laptele.Amestecam pentru o buna omogenizare.
Ungem o tava cu unt si turnam compozitia de mai sus.
Batem bine cele 2 oua , le amestecam cu cascavalul ras apoi punem deasupra budincii.
Dam la cuptor pentru circa 20 min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu 3 feluri de branza si rucolla" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu branzeturi si ou la cuptor