Piure pufos

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2012 | 5404 vizualizari

 

Cartofii pentru piure fierti pe aburi!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi albi
  • 50 g. unt
  • 250 ml lapte
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure pufos:

Curatam si spalam cartofii, ii feliem si punem la fiert ( am fiert cartofii pe aburi).

Dupa ce au fiert, zdobim cartofii si abia apoi adaugam untul. Incalzim laptele aproape de temperatura de fierbere si il adaugam treptat la cartofii amestecati cu unt. In final punem sare dupa gust. 

 

TIPS-URI

1

Cartofii fierti pe aburi vor fi mai pufosi si mai putin aposi.

2

Piure fara adaos de apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure pufos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]