Budinca de paste

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 25 Iun 2014 | 3733 vizualizari

 

Ideea a plecat de la reteta pregatita de catre Deyu, aici http://www.bucataras.ro/retete/budinca-de-paste-cu-branza-dulce-44008.html
Multumesc :-*

PS. Poze intermediare nu am, intrucat, initial, nu m-am gandit ca o sa postez reteta. Plus ca aparatul meu foto se deschide foarte greu (cred ca s-au stricat acumulatorii sau incarcatorul :-?? ) si imi pierd rabdarea cand e lumea mai draga!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr paste spiralate (cu rosii si spanac Agnesi)
  • 200 gr branza proaspata de vaci
  • 100 ml smantana (grasa)
  • 4 oua mari
  • un cub de unt
  • 4 linguri cu zahar (sau dupa gust)
  • optional: coaja rasa de lamaie si un praf de scortisaora
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste:

Incepem prin a fierbe pastele (in apa cu putina sare), le scurgem apoi de apa fierbinte si adaugam cubul de unt, amestecand usor pana la topirea completa a acestuia.

Separat, punem branza proaspata intr-un bol, adaugam pe rand zaharul, smantana si ouale, presaram coaja de lamaie si praful de scortisoara si omogenizam ingredientele. Pastele le incorporam compozitiei de branza, dupa care le turnam in vasul cooker-ului, uns in prealabil cu foarte putin ulei sau unt moale. Le coacem cu ajutorul programului BAKE, la o temperatura de 150 de grade pentru un timp de 55 minute.

Se pastreaza calde in vas, lasandu-le sa se raceasca treptat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Optional se pot adauga fructe (niste visine ar fi fost ideale :P )

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Dya Daniela Andrei 1

25.06.2014, 15:45

Va pupacesc Multumesc!

Rocsi 1

25.06.2014, 20:09

Foarte buna!

Dya Daniela Andrei 1

25.06.2014, 22:31

Pup!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi de post la Multicooker