usor
Mod de preparare:
se toaca marunt pieptul de pui, ceapa si usturoiul si se calesc putin in tigaie , doar pana ce nu mai e carnea roz.La fel ciupercutele tocate marunt de tot se calesc bine in putin ulei se sareaza si se amesteca apoi cu carnea.Apoi feliile de paine bucatele se amesteca bine cu smantana, ouale batute, cascavalul si branza rasa.Se fierbe orezul cu apa si sare, se scurge , se lasa sa se raceasca putin si se amesteca cu o parte din ouale batute cu cascaval si branza. Se pregateste o tava patrata unsa cu unt si apoi presarata cu pesmet.Se preincinge cuptorul.Deci vom avea doua compozitii:una din carnea de pui cu ciuperci, ceapa , usturoi si amestecata cu oua batute , cu branza si cascaval.Iar a doua compozitie este din orezul fiert amestecat cu oua batute cu branza si cacaval.Se aseaza un strat de carne cu ou si ciuperci, apoi unul de oua cu branza si cascaval si orez, apoi iar unul de carne.Se lasa sa se rumeneasca, se serveste si calda si rece,puteti orna cu frunzulite de ceapa verde patratele de budinca.