Budinca de orez

de ianculubita in Dulciuri, 3 Feb 2013 | 3498 vizualizari

 

Imi place atat de mult aceasta budinca,incat vreau sa va recomand reteta;este super buna!

 

INGREDIENTE

  • 1ceasca cu orez
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri zahar
  • 500 ml smantana lichida
  • 500 ml lapte dulce
  • 2 pastai de cardamom putin zdrobite
  • 1 pastaie de vanilie taiata in jumatate
  • coaja de portocala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez:

Intr-un vas amestecam toate ingredientele,lasam 20min amestecand,apoi impartim compozitia in boluri si dam la cuptor pana ce prinde o crusta deasupra;se serveste calda(si rece e buna)cu sirop de fructe deasupra;

Inainte de a pune orezul in boluri scoatem pastaile de vanilie si cardamom.

Eu am pus pastaie Tonka(este mica) si nu le-am scos,motiv pentru care rezultatul a iesit cu o aroma mai puternica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez