Budinca de macaroane cu branza

de Ina in Paste, 29 Mar 2011 | 9396 vizualizari

 

Pentru cand vrei ceva dulce, dar n-ai prea multe ingrediente la indemana

 

INGREDIENTE

  • un pachet de macaroane
  • 5 oua
  • 400 grame branza de oaie
  • 250 g zahar ( sau dupa preferinte ) 
  • esenta vanilie
  • coaja de lamaie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane cu branza:

    Fierbem macaroanele conform instructiunilor de pe pachet. Scurgem apa, adaugam 2 linguri cu ulei si punem la foc mic doua minute, avand grija sa nu se lipeasca.  

     Dupa ce macaroanele sunt putin calite, adaugam branza rasa, zaharul, esenta de vanilie, coaja de lamaie si ouale batute. Amestecam totul si punem intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Dam la cuptor pentru cca. 25 minute, pana ce budinca prinde o crusta aramie. ( in functie de cuptorul fiecaruia ) .

    Servim calda sau rece, simpla sau pudrata cu zahar . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase și aromate - Rețeta simplă de casă

ieri la 08:56

Pâine umplută - Gustarea rapidă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 07.01 la 20:44

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

pe 06.01 la 23:29

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne tocata de pui si mozzarella