Cozonacul l-am taiat felii, apoi am eliminat marginile si am taiat bucati de cca 2-4 cm pe care le-am pus intr-un vas de ceramica. Peste bucatile de cozonac am adaugat stafide si agrise. Laptele, frisca, zaharul si un praf de sare le-am pus intr-un vas, la foc mic, amestecand mereu pana zaharul s-a topit iar amestecul s-a incalzit foarte putin. Am oprit focul si am pus esenta de vanilie. Ouale le-am amestecat cu un tel, apoi am adaugat amestecul de lapte, omogenizand totul. Peste bucatile de cozonac am pus lichidul si am lasat putin sa se absoarba.
Cu o lingura am apasat usor peste toate bucatile de cozonac, apoi am pus bucati de ciocolata si am dat vasul la cuptorul preincalzit la 170 C pentru 45 de minute. Cand a fost gata am scos vasul de cuptor si am lasat budinca sa se raceasca.
Absolut delicios a fost!